Medarbejderaftaler

Forsikringsmæglerne CAREMORE har gennem en lang årrække været sparringspartner for virksomheder. CAREMORE Privatforsikring tilbyder som noget helt særligt virksomhedens medarbejdere samme gode service, rådgivning - og forsikringer, der dækker alt det, du ikke selv tænker over i hverdagen.

Har du fået besked fra din arbejdsplads om, at den har indgået en medarbejderaftale med os? Så ringer vi til dig. Men du er også velkommen til at kontakte os på 7220 7050 for en uforpligtende snak eller et møde. Læs mere om det særlige, vi kan

Er du dækket, som du tror?
Vi tilbyder først og fremmest saglig og professionel rådgivning og et grundigt tjek af de forsikringer, du har i dag. Er du forsikret, som du regnede med? Og som du bør være? Hverken for meget eller for lidt?

Tilbud
Vi kommer også med et tilbud til dig, som vi sammen holder op mod det, du har i dag. Vi tager udgangspunkt i den fulde pakke, for vi vil så gerne, at du er rigtig godt dækket - og ikke mindst ved, hvis noget er valgt fra. På den måde har du alle forudsætninger for at vurdere, om du evt. skal have justeret dine nuværende forsikringer eller om det måske ikke giver god mening at skifte.

Forsikringer - bl.a. en helt unik ulykkesforsikring
Som noget helt særligt kan vi ud over forsikringer som hus, indbo, bil etc. (placeres i NEM Forsikring) tilbyde medarbejderne CAREMORE Kundeulykke, som koster det samme uanset erhverv og dækker stort set alt.
> Læs mere om CAREMORE Kundeulykke og de andre forsikringer.

Ekstraordinær rådgivning og service
Som kunde hos CAREMORE via medarbejderaftalen får du en helt unik serviceaftale, der betyder, at vi hjælper dig og guider dig.
Vi er med dig hele vejen:

- Vi skaber overblik over dine forsikringer
- Personlig sparring og hjælp ved enhver henvendelse
- Der er os, der har dialogen med forsikringsselskabet
- Vi guider dig, når du skal anmelde en skade, så går det lettere
- Vi er engagerede og ønsker et tæt og langvarigt forhold til vores kunder

For virksomheder
Hvis du som virksomhed er interesseret i at høre mere om medarbejderordningen, er du velkommen til at kontakte Bent Hilmar på bent@caremore.dk eller på telefon 2967 7485.
> Se også Forsikringsmæglerne CAREMORE.

Menu